Зустрівшись, ми часто бажаємо одне одному миру, приходячи до Господа в молитві, ми молимось також про мир в Україні, проте не завжди ми правильно розуміємо значення цього поняття.

У недільній проповіді пастор Олег Гончар зачитав два місця з писання (Матвія, 11:28 та 10:34) та зауважив, що, хоч може здатись, ніби ці вірші суперечать один одному, насправді тут йдеться про різні грані миру.

Проповідник виокремив деякі прояви миру, про які говорить Біблія:

1⃣ відсутність зовнішньої або внутрішньої війни ➡️ приклад такого миру знаходимо в Об’явленні, де сказано, що не буде війн та конфліктів між людьми, коли настане Тисячолітнє Царство.

2⃣ мир душевний, або внутрішній, ➡️ це гармонія, спокій, цілісність, рясні Божі благословіння, які ми переживаємо.
Павло писав, що не мав миру, коли не міг прийти до котроїсь із церков. Хіба він не жив тоді згідно з волею Божою і не був сповнений Святим Духом? Це інший мир, який також нам потрібен, але час від часу трапляються різні ситуації, що псують нам настрій, наганяють відчай, смуток, може здатись, що ми втратили мир із Богом, але це лиш емоційний стан.

3⃣ основний вияв – примирення з Богом, дружні відносини з Ним як із Батьком ➡️ коли ми приходимо до Ісуса, стомлені гріхами й страхами, Він дає нам мир з Отцем.
В книзі пророка Ісаї 53:5 йдеться про мир із Богом, який був порушений через гріхи людства. Ісус поніс покарання, щоб ми мали відносини з Творцем.

Мир з Господом – це основа проявлення інших граней миру. Ми не можемо контролювати те, що відбувається навколо: ситуацію в країні, інших людей, навіть не завжди в змозі опанувати свій настрій, проте мир із Богом має бути незмінним.

______________________________________________

Якщо після перегляду відео, ти відчув, що твоє життя потребує змін, що ти хочеш стати ближчим до Господа, перейди за посиланням https://philad.org/tut-zavzhdi-tobi-radi/ та заповни форму. Ми обов’язково зв’яжемось з тобою та будемо молитись разом за твоє життя!

Церква “Філадельфія” існує на добровільні пожертвування парафіян.

Якщо у твоєму серці є бажання стати частиною наших служінь, ти можеш здійснити пожертву через банківські реквізити, що вказані у нас на сайті: https://philad.org/donate/

Або якщо ти хочеш служити разом із нами, напиши нам на пошту info@philad.org, в темі листа вкажи ХОЧУ СЛУЖИТИ!

Ми вдячні кожному, хто дивиться нас та запрошуємо на наступні наші трансляції:

Понеділок – 19:00 – 20:00 – молитва за Україну
Середа – 19:00 – 20:00 – молитовне зібрання
Неділя – 09:00 та 11:00 – недільні зібрання

Будьте завжди на зв’язку:
Telegram – https://t.me/philadkiev
Facebook – https://facebook.com/philadkiev/
Instagram – https://instagram.com/philadkiev
Web – https://philad.org/

Коментарі закриті