2014 рік став переломним моментом в житті мільйонів українців: переселенці з Луганська, Донецька, Криму змушені були шукати новий дім, залишивши своє житло на тимчасово окупованій території.

Родина Єгорових з Луганська — одна з таких сімей. Володимир, Світлана та їхній син Роман, живучи там у 2014 році, тримались до останнього, не полишаючи міста. Лише спільна молитва в колі близьких людей допомогла родині перенести страхи війни та її наслідки.

У липні 2014 року Єгорови були змушені покинути дім, адже один із ворожих залпів влучив у сусідній будинок та зрівняв його з землею. Це було «останнім дзвінком» для переїзду до Києва.
Сім’ї довелося поспіхом збирати речі та їхати до лінії розмежування, ризикуючи потрапити під обстріл. Просячи у Бога в молитві Його охорони та заступництва, вони змогли перетнути озброєні блокпости та опинитися на території, підконтрольній Україні.

Першим, на що звернула увагу родина в Києві після переїзду, стала Церква «Філадельфія». Єгорови зупинились біля будівлі та дізнались, коли проходять служіння. Для них це було свідченням, що в Києві буде Божа допомога. І так дійсно відбулось.

«У Луганську ми залишили матеріальне: дві квартири, роботу. А в Києві придбали духовне: нових друзів-християн та нове служіння — допомогу таким самим переселенцям, які страждають у розпачі та самотності», — каже Володимир.

Родина переконалась, що життя не закінчується за скрутних обставин. Бог завжди приходить на допомогу та вирішує усі негаразди, вселяє мир та щастя в серця.

Отже, ніколи не варто впадати у відчай, адже є Той, Хто може забрати всі турботи та подарувати нове світле життя. Варто лише прислухатись до себе і слідувати Його настановам.

Занотувала: Луїза Радіонова

Коментарі закриті