Здавалось би, самотність можна «вилікувати» сміхом дитини, краєвидами під час подорожей та безліччю друзів. Але головній героїні нашої історії це не допомогло.

Анна залишилася без батьків у  ранньому ди тинстві: мати вмерла від алкоголізму, а  причини смерті батька залишились невідомими. Вихованням десятирічної дівчинки займалась двоюрідна сестра. Проте відчуття самотності не покидало Аню ще наступні два десятиліття.

У  18 років, отримавши квартиру завдяки со ціальній програмі, Анна вирішила жити окремо від сестри. У  21 вийшла заміж за чоловіка, який страждав на алкоголізм. «Мені «щастило» на лю дей з  такими проблемами», — каже вона. Через 9 років чоловік гине, залишаючи Анну з  маленькою донькою Вікою без фінансів та підтримки. Родина жила настільки бідно, що інколи дівчинка їла тіль ки в  дитячому садку: дома в  холодильнику було порожньо. Згодом Аня знайшла роботу, але життя Розповіла: Анна Бевз за схемою «роботасамотністьстрахи» зовсім не підбадьорювало молоду маму. Думки про суїцид стали відправною точкою, коли Анна вирішила кардинально змінити своє життя.

Одного вечора вона усвідомила, що треба не бігти в  Церкву, а  «летіти» туди. Аня відчувала, що Бог завжди оберігав її від найгіршого. Прийнявши Бога у  своє серце після смерті батьків, вона нарешті відчула спокій та радість на душі. Відтоді Аня зна ла, що не буде покинутою, бо в  Бога немає сиріт. Господь подарував їй нове життя, чоловіка та сина.

«Без Бога людина шукає джерело щастя у  гро шах, у  повазі від інших людей, у  стосунках…Так і  я  шукала сенс життя в  чомусь іншому — але не в  Господі. Але згодом зрозуміла: істинне щастя — в  Ісусі, Його любов не знає егоїзму», — говорить Анна.

В  яких складних обставинах ми  б не опинились, Господь завжди поруч, Він не запізнюється. А  нам ніколи не пізно звернутися до Нього.

 

Занотувала: Інеса Роговська

Коментарі закриті